Close

Naujausi straipsniai

Tik kokybiškos verslo dovanos ir atributika
Profesionalai į verslo dovanas žiūri kaip į visumą, todėl svarbūs keli aspektai – medžiaga, spaudos technologija,...
įkelta Jan 5, 2021 | autorius Rokas Andrulis
Reklaminiai marškinėliai su stilingais užrašais
Reklaminiai marškinėliai SU stilingais UŽRAŠAIS, ar STILINGI reklaminiai marškinėliai su užrašais? Skirtumas yra...
įkelta Apr 9, 2020 | autorius Logo Reklama
6 priežastys naudoti reklamines dovanas
Nors sunku tiksliai įvertinti reklaminių dovanų naudą, mes tikrai žinome, kad tai turi teigiamą poveikį įmonėms....
įkelta Nov 4, 2019 | autorius LOGO reklama

Personalizuotų dovanų reikšmė

Įkelta: Jun 13, 2019 | Autorius: Logo Reklama

Remiantis tyrimais personalizuotos verslo dovanos ir reklaminė atributika yra pigiausia ir viena iš efektyviausių reklamos formų. Tai lengvas kelias kuriant lojalumą ir pasitikėjimą versle. 

Personalizuotų dovanų reikšmė

Personalizuotų dovanų reikšmė

Koki dalykai gali sukelti naudingumą ir pasitenkinimą? Kokio tipo skatinimas gali lengvai pasiekti šiuos tikslus, kuriant lojalumą ir pabrėžiant vertybes? Į šiuos klausimus galėtume atsakyti tik susipažinę su savo kliento asmeniniu gyvenimu, tuomet galėtume lengvai atsakyti kokia reklama gali pasiūlyti tokius jausmus savo klientams. Dar nepaminėjome, kad jūsų logotipas ar reklaminis pranešimas bus nuolat gavėjo ir jo aplinkos akyse. Tai dar ne viskas! Reklamos ir verslo dovanos pagal tyrimus taip pat yra pigiausia reklamos forma.

"Toli nuo akių, toli nuo širdies"

Šis senas posakis ypač tinka santykiams su verslo partneriais ir klientais. Jūs netikite? Pažvelkite į savo biurą, pažvelkite į stalą ir atidarykite kai kuriuos stalčius. Kiek reklaminių produktų su logotipu ar reklaminiu pranešimu jūs turite? Teisingai! Kiekvienas iš mūsų kasmet gauna daug reklaminių daiktų ir verslo dovanų. Bet kaip jūs žinote, kad esate teisingame rinkos kelyje su savo reklaminėmis ar verslo dovanomis? Kaip galite žinoti, kad jūsų prekės ženklas vis dar yra verslo partnerio ir kliento naudojamas ir kaip jis yra lyginamas su konkurentų dovanomis? Štai keletas priežasčių, kodėl mes manome, kad kiekviena rinkodaros strategija taip pat turi apimti reklaminius produktus kaip metinio plano dalį, kuri padės jums uždirbti.

Efektyvi ir nebrangi reklama

Mažos įmonės, kurios gali tik svajoti apie didžiules reklamos kampanijas visuose pagrindiniuose žiniasklaidos kanaluose. Tačiau išmintingi žino, kad jie vis tiek gali pasiekti savo rinkodaros tikslus. Kaip? Su daug mažesne reklaminių produktų ir verslo dovanų kaina. Tai galite patikrinti mūsų elektroniniame kataloge, kuriame rasite daug prieinamų produktų, kurie leistų efektyviai reklamuoti jūsų verslą. Tačiau nemanau, kad maža produkto kaina reiškia mažą ir nedidelį poveikį gavėjui. Priešingai, PPAI („Promotional Product Association International“) teigimu, personalizuotos verslo ir reklaminės dovanos yra šešta vieta tarp sėkmingų verslo rinkodaros veiklų visame pasaulyje.

Prekės ženklo įsiminimas

„Branding“ reiškia, kad vartotojai gali nedelsdami ir visai to nenorėdami užfiksuoti savo smegenų pusrutulyje ir ilgai prisiminti jūsų logotipą, kurias kels jūsų verslo asociacijas, pardavinėjamu produktus ar paslaugas, kai jie pastebės jūsų logotipą ar reklaminį pranešimą apie produktą, automatiškai prisimins Jus. Tai yra viena iš pagrindinių priežasčių, kodėl gera biudžeto dalis investuojama į reklaminius produktus ir verslo dovanas. Ar žinote, kad vartotojai vidutiniškai gaminį naudoja ne mažiau kaip 6 mėnesius ir iki vienerių metų? Kiekvieną kartą, kai klientas žiūri į jūsų gaminį, jūsų žinutė yra įspausta savo atmintyje. Tokie ilgalaikiai poveikiai yra labai reti tarp kitų reklamos tipų.

Tai veikia kaip jūsų vizitinė kortelė

Vizitinės kortelės turi atstovauti jums, jūsų įmonei ir jos produktams vartotojams ir galimiems verslo partneriams. Reklaminiai produktai ir verslo dovanos taip pat veikia panašiai, net dar daug geriau. Pagal PPAI padarytą apklausą ir pateiktus rezultatus, net 8 iš 10 respondentų prisimena reklaminio produkto pranešimą. Be to, 8 iš 10 respondentų atsakė, kad bendrovė, gavusi reklaminę dovaną, tapo lojaliu klientu. Pasinaudokite šiais duomenimis, pasirinkite reklaminius gaminius ir mes atspausdinsime jūsų logotipus, ženklus, užrašus, šūkius, QR - bar kodus, reklaminius pranešimus, ... nėra beveik jokių apribojimų!

Trumpi patarimai

Nesugrūskite daug duomenų ant reklaminio gaminio, daugeliu atvejų užtenka vien logotipo. Ar kada nors pastebėjote „Coca Cola“ logotipą ir jų telefono numerį kartu šalia vienas kito ant buteliuko?

Kokybė neproporcinga kiekiui. Naudingos ir aukštos kokybės reklaminės dovanos nebūtinai yra brangios.

Kalėdos baigėsi dovanos tęsiasi. Laikas, kai verslo ir reklaminės dovanos buvo dovanojamos tik Naujųjų Metų laikotarpiu, jau seniai baigėsi. Metų laiko ar griežtos datos kada geriausia būtų įteikti verslo dovaną nėra.

Planuokite pirkimą ir pristatymą laiku. Patikėkite, tai verta!

Jei dar neįtikinome, kad verslo ir reklaminės dovanos yra efektyvus ir įperkamas klientų skatinimas, sekite mus. Anksčiau ar vėliau sužinosite!

Close