Close

Naujausi straipsniai

Tik kokybiškos verslo dovanos ir atributika
Profesionalai į verslo dovanas žiūri kaip į visumą, todėl svarbūs keli aspektai – medžiaga, spaudos technologija,...
įkelta Jan 5, 2021 | autorius Rokas Andrulis
Reklaminiai marškinėliai su stilingais užrašais
Reklaminiai marškinėliai SU stilingais UŽRAŠAIS, ar STILINGI reklaminiai marškinėliai su užrašais? Skirtumas yra...
įkelta Apr 9, 2020 | autorius Logo Reklama
6 priežastys naudoti reklamines dovanas
Nors sunku tiksliai įvertinti reklaminių dovanų naudą, mes tikrai žinome, kad tai turi teigiamą poveikį įmonėms....
įkelta Nov 4, 2019 | autorius LOGO reklama

Reklaminiai marškinėliai su stilingais užrašais

Įkelta: Apr 9, 2020 | Autorius: Logo Reklama

Reklaminiai marškinėliai SU stilingais UŽRAŠAIS, ar STILINGI reklaminiai marškinėliai su užrašais? Skirtumas yra labai didelis.

Reklaminiai marškinėliai su stilingais užrašais

Kaip čia teisingiau pasakius? Reklaminiai marškinėliai SU stilingais UŽRAŠAIS, ar STILINGI reklaminiai marškinėliai su užrašais? Skirtumas yra labai didelis.

Reklaminiai marškinėliai su stilingais užrašais atrodo paprastai. Tai paprasti vienspalviai marškinėliai, tačiau užrašas toks vienintelis, sukurtas rankomis. Ir be proto originalus. Marškinėliai niekuo neišsiskiriantys, bet užrašas pakeičia viską. O kitu atveju gali būti, kad marškinėliai yra išskirtiniai, o koks ten ant jų užrašas – visai nesvarbu.

Iš rinkodaros pusės, efektyvesni yra marškinėliai su stilingais užrašais, nes:

  •          Jie pritraukia daugiau aplinkinių dėmesio;
  •          Jie išsiskiria savo sprendimu, išvaizda ir vertybėmis;
  •          Jie kažką reiškia juos nešiojančiam žmogui.

Stilingi marškinėliai dėmesį traukia tik tada, kai juos pasiuva garsūs dizaineriai. Gatvėje dabar jais tikrai nenustebinsi, nes visi žino, kad stilingi marškinėliai parduodami dažniausiai dėvėtų rūbų parduotuvėse (nes kai kuriems jiems jau beveik tiek pat metų, kiek ir juos nešiojančiam žmogui).

Iš kur gauti marškinėlius su stilingu užrašu?

Pirkti niekam nežinomoje el. parduotuvėje...

Arba pasidaryti patiems!

O taip, pasidaryti patiems galima net ir be didelių sugebėjimų. Dabar yra keletas nemokamų internetinių dizaino tarnybų, kur stilingą užrašą pasidaryti galima per kelias minutes. Pavyzdžiui, Canva.com. Aišku, visada galite pabandyti ir patys išmokti „fotošopinti“ – tikrai pravers.

Taigi, pasidarote užrašą (pageidautina didelės rezoliucijos) ir keliaujate pas skaitmeninės spaudos ant drabužių meistrus. Galite patys įsigyti ir marškinėlius. Tada lieka tik uždėti spaudą ir pirmyn – reklaminiai marškinėliai jūsų.

Keli patarimai:

  •          Reklaminiai marškinėliai todėl ir vadinami reklaminiais, kad kažką reklamuoja. Jūsų vardo reklamuoti nereikia. Jūsų įmonės prekinį ženklą – taip.
  •          Užrašą matys ir vaikai, tad jokių nešvankybių ir keiksmažodžių. Ypač, jei jie šalia prekės ženklo. Nereikia neigiamų emocijų.
  •          Nekopijuokite kitų. Labai kvailai atrodo, kai rimta įmonė nepasivargina sugalvoti originalaus užrašo. Tai nesolidu, rodo, kad įmonė neturi fantazijos. Sugalvokite kažką tikrai originalaus ir neįprasto.
  •          Nesišaipykite iš kitų prekės ženklų. Tai labai pavojinga. Ypač iš garsių. Jie bet kada gali jus paduoti į teismą už neetišką jų prekės ženklo reklamą. Kai kas tai daro, bet labai atsargiai, kad niekas nieko negalėtų įrodyti.
  •          Gerai įvertinkite vietą, kurioje bus užrašas. Jei į darbą vaikštote su švarku, tai šmaikštus užrašas ant nugaros greičiausiai taip ir liks nepastebėtas...

Reklaminiai marškinėliai su stilingais užrašais gali būti itin originalus būdas atkreipti į save dėmesį. Tiesiog neperlenkite lazdos ir viskas bus gerai.

Close